Ingerichte Safaritent huren

Geen gedoe met een tent opzetten maar gelijk genieten van uw vakantie? Dan is een luxe safaritent precies wat u zoekt. De safaritent is een ruime tent van 38m2 met hiervoor nog een royale luifel en sfeervol ingericht met steigerhouten meubelen. De tent is voorzien van een houten vloer. Er zijn twee tweepersoons bedden en één bedstee.

  • safaritent huren

Lekker luxe kamperen bij de boer

De vertrekken worden gescheiden van elkaar door middel van houten wanden. De keuken is voorzien van een vierpits gasstel, koelkast en al het benodigde keukengerei. Er is een ruime eettafel voor zes personen als ook een gezellige zithoek. Op de veranda zijn er verder nog twee stoelen en een picknicktafel. Het enige wat u zelf nog mee hoeft te nemen zijn beddengoed, handdoeken en badlakens. De safaritenten zijn ingericht voor zes personen. Natuurlijk kunt u ook met een kleiner gezelschap hierin verblijven.

Beschikbaarheid Reserveren

Tarieven safaritent

Hoogseizoen Laagseizoen
week € 695 € 625
weekend € 395 € 355
midweek € 395 € 355

Eindschoonmaak € 50,-

Het hoogseizoen loopt van 14 tot 24 juni en van 5 juli tot 2 september. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,70 per persoon per nacht. Kinderen jonger dan vier jaar betalen geen toeristenbelasting.

Kamperen met kinderen

Bij de safaritenten is een arrangement inbegrepen met toegang tot de kinderboerderij. Huurt u een safaritent bij Boer Vis dan heeft ook vrij toegang tot de kinderboerderij. s’ Ochtends tussen 8 en 9 worden hier de dieren gevoerd. Dit is een belevenis voor kleine kinderen. Daarna is het Hooivak geopend van 11:00 tot 18:00 uur. En kunnen de kinderen gratis deelnemen aan alle activiteiten.